Hvorfor Eventplan?

Hvorfor Eventplan? GØR DET NEMT – for både brugere og fest relevante udlejere i hele Danmark

Hos Eventplan har vi gjort det til vores formål at skabe en platform der gør det nemt at finde lige det du står og mangler til din fest. Du kan hurtigt søge efter et specifikt produkt eller lade dig inspirere af vores kategorier.

Vi kender det alle sammen. Man skal holde fest, hvad enten det er 50 års fødselsdag, guldbryllup, polterabend eller børnefødselsdag med klovn og slushicemaskine. Man skal lede 1000 forskellige steder på nettet på semi-gode hjemmesider, og sjældent finder man det man lige står og har brug for – eller endnu værre – man finder det slet ikke. Det vil vi have gjort op med!

Eventplan.dk er en platform, hvor vi ønsker at samle leverandører af alt hvad du kunne forestille dig at skulle bruge til din fest. De gør deres produkter tilgængelige og søgbare og vi sørger for at du nemt kan finde dem. Herfra kan du som bruger på Eventplan.dk lave en forespørgsel på produktet, og herfra tager du og udlejer snakken videre, så i kan blive enige om pris, tid, sted osv – det blander vi os ikke i.

God fest til jer alle – og vi glæder os til at se jer på Eventplan.dk!

Udvalgte annoncer

EventKompagniet

KONFERENCIER - Fest Guide - Konferencier til festen


SKJALM HVIDE HOTEL - Slottets festarrangement

Inkluderer velkomstdrink, 4-retters menu, husets øl, vand og vin under middagen, kaffe med cognac & bailey, natmad, overnatning samt brunhbuffet


-

Hair Extensions

ØNSKER DU LÆKKERT LANGT HÅR MED LANG LEVEDYGTIGHED ?


-

Ugler i mosen

Book et af Danmarks fedeste festbands. Hits ad libitum


10.000 kr. - 20.000 kr.

TrioTreo - Dansemusik til festen

TrioTreo er tre rutinerede "drenge" som har spillet sammen i mange år.


- - -

Gopartybus.dk

GOTSCHALK REJSER - Seriøst og fleksibelt busselskab